Kapható kiszerelések:
100 ml – 1600 Ft
250 ml – 2500 Ft
500 ml – 4000 Ft
,,A mákolaj a csontritkulás természetes csodaszere.”
Klinikai tesztek igazolták, hogy a mákolaj fogyasztók csontozata normális értéket mutatott már 12-16 hónapos kezelést követően.
A mákolaj aminosavakban, többszörösen telítetlen omega3 zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag.
- elősegíti a magas vérnyomás csökkentését
- kedvező zsírsavösszetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása
- normalizálja a vér koleszterinszintjét
- jótékony hatása kimutatott a sebek gyógyulásában
- növeli a szellemi teljesítőképességet
- idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású
- A csontozat elsőszámú természetes segítője. Megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt. A mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalcium hatékony beépülését a csontokba.
A mákolaj felhasználási területei:
A mákolaj klasszikus alapanyaga a keleti konyhának. Különleges aromája péksüteményekben érvényesül leginkább, de salátákhoz és gyümölcslevesekhez is kiválóan társítható.
Számos ünnepi étel készíthető vele, mint a magyar különlegesség a bejgli vagy a mákos guba.
Ezen kívül desszertek, rétes, fagylalt, palacsinta töltelék, sütemény és számos más étel alkotóeleme.
Egyszerűen fogyasztható natúron naponta 1-2 kiskanállal reggel étkezés előtt vagy reggelire pirított kenyérre csepegtetve.