Mákolaj

 

olajok 031

Kapható kiszerelések:

100 ml – 1600 Ft
250 ml – 2500 Ft
500 ml – 4000 Ft

 

 

Megrendelés

 

 


,,A mákolaj a csontritkulás természetes csodaszere.”

Klinikai tesztek igazolták, hogy a mákolaj fogyasztók csontozata normális értéket mutatott már 12-16 hónapos kezelést követően.

 

A mákolaj aminosavakban,  többszörösen telítetlen omega3 zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag.

  • elősegíti a magas vérnyomás csökkentését
  • kedvező zsírsavösszetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása
  • normalizálja a vér koleszterinszintjét
  • jótékony hatása kimutatott a sebek gyógyulásában
  • növeli a szellemi teljesítőképességet
  • idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású
  • A csontozat elsőszámú természetes segítője. Megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt.  A mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalcium hatékony beépülését a csontokba.

A mákolaj felhasználási területei:

A mákolaj klasszikus alapanyaga a keleti konyhának.  Különleges aromája péksüteményekben érvényesül leginkább, de salátákhoz és gyümölcslevesekhez is kiválóan társítható.
Számos ünnepi étel készíthető vele, mint a magyar különlegesség a bejgli vagy a mákos guba.
Ezen kívül desszertek, rétes, fagylalt, palacsinta töltelék, sütemény és számos más étel alkotóeleme.
Egyszerűen fogyasztható natúron naponta 1-2 kiskanállal reggel étkezés előtt vagy reggelire pirított kenyérre csepegtetve.