Virágpor


Kapható kiszerelések:

500 g – 2500Ft

200 g – 1000Ft

100 g – 500 Ft

Megrendelés

 

A virágpor a vitaminok tekintetében a leggazdagabb méhészeti termék.
Túlzás nélkül mindent tartalmaz kivétel a nyers rostot , ami az ember számára szükséges.
Rendszeres használatával javítható az általános egészségi állapot, csökkenthető a fáradtság és a kimerültség. Fontos kiegészítője lehet lábadozók és fogyókúrázók diétájának. Jótékony hatást fejt ki a keringésre, az idegrendszerre, de előnyös vérszegénység, hajhullás, bőrbetegségek, a kötőszövet és a nyálkahártya gyulladásainak esetében is.
Újabb kutatások igazolták jótékony hatását a prosztata megnagyobbodása és gyulladása esetén. Mindemellett növeli a férfiasságot és pozitívan befolyásolja a vérképet is. Sportolóknál emeli az energiaszintet, az állóképességet és a kitartást. Jelentős szerepet játszhat az izomzat építését célzó tréningek során. Koenzim-Q -t tartalmaz, amely jelentős immunstimuláló és antioxidáns hatással rendelkezik, valamint lassítja a szervezet öregedését.

  • Arcbőr-fiatalító:Keverjünk simára egy kiskanál virágport egy tojás sárgájával, kenjük arcunkra, és hagyjuk hatni 30 percig. Rugalmassá, feszessé teszi a bőrt.
  • Hatékony a virágpor-kúra:Napi 15-20 g, 2-3 adagban étkezések előtt tisztán elfogyasztott, esetleg vízben, teában feloldott virágpor 3-4 hetes kúraként alkalmazva kiváló erősítő és betegségmegelőző.